גרעיני משמש

גרעיני מָרִים טריים מוכנים לאכילה

גרעיני משמש מָרִים טריים מוכנים לאכילה

לגרעיני המשמש מספר כינויים: גלעיני משמש, זרעי משמש, שקדי משמש. 

גרעיני המשמש המָרים, עשירים במרכיבים תזונתיים ומכילים ויטמין B17, אמיגדלן. 

גלעיני משמש טריים מוכנים לאכילה, ארוזים בשקית ואקום לשמירת טריות לאורך זמן , יבוא מטורקיה בהכשר בד"ץ בעל"ז והרבנות הראשית לישראל

גרעיני משמש

שקית ואקום - גרעיני משמש

  • משקל: 350 גרם
  • כמות: כ 1,100 גרעינים
  • מחיר: 85 שקלים
  • שליח עד הבית: 35 שקלים
  • בהזמנת 4 שקיות ויותר המשלוח חינם
  • המשלוח יוצא בימי ראשון
גרעיני משמש

רפא את עצמך

אתם מוזמנים להוסיף להזמנה את הספר "רפא את עצמך" מאת דניאל קרני – מטפל ומורה ריפוי נישמתי "אור הסגולה". ספר שבו 88 תרגילי ריפוי עצמי בכסא, כל תרגיל 5 דקות, לכל בעיה כאב וסבל פיזי, נפשי, מנטלי, מערכות יחסים עכורות ועוד.

ספר רפא את עצמך

למילוי טופס הזמנת גרעיני משמש לחצו כאן https://did.li/8E2w5

מוזמנים לשיחה עם דניאל קרני – מטפל ומורה הילינג ריפוי נישמתי אור הסגולה

התכונות הבריאותיות של גרעיני משמש

בכל פרי יש להבחין בין הפרי לבין הגרעין. הגרעין, הנמצא בד"כ במרכז הפרי בצורת גרעין אחד או מספר רב של גרעינים, הוא החלק שממנו גדל העץ או השיח הבא. ועל כן יש בו מרכיבים תזונתיים רבים, וכאן נסקור את גרעיני המשמש.

גרעיני משמש, או כפי שמכנים אותם גם גלעיני משמש, זרעי משמש, שקדי משמש, יש בהם חומר שנקרא אמיגדלן, או ויטמין 17B . זה לא באמת ויטמין, אבל כך קראו לו כשעדין לא ידעו מה זה. האמיגדלן נמצא בכ 1,200 צמחים ביניהם גם ב 5 גרעיני התפוח, שעועית, נבטים, פירות יער ועלי האקליפטוס.

בתוך גרעיני משמש יש בכל גרעין כ 20 מ"ג של ויטמין 17B,  הכמות המרוכזת ביותר מכל הצמחים.

אנשים רבים מדווחים שכילדים, היו פותחים את הגוגו של המשמש ואוכלים את גרעיני המשמש. בעדות המזרח היו מכינים מגרעיני המשמש המרים  משקה שקדים רוזטה.

גרעיני משמש מכילים מספר מרכיבים תזונתיים:

  • סיבים תזונתיים המסייעים למערכת העיכולולהפחתת דלקתיות בגוף בעיקר דלקות במפרקים.
  • חומצת שומן אומגה 3 הידועה לבריאות הגוף בכלל וגם בהקלה על הפרעות פסיכיאטריות.
  • חומצות שומן חיוניות אולאית ולינולאית)– בעיקר להזנת העור)
  • ויטמינים A E  להזנת העור ולחיזוק השיער תוך צמצום נשירה,
  • תיאמין (ויטמין 1B ) – מסייע בהורדת לחץ דם ושמירה על תפקודי הלב.
  • אבץ –  לבריאות העיניים ליצור מלנין ולחיזוק מערכת החיסון ובעיקר לסיוע בהפחתת מחלות אוזניים.
  • סידן–  מרכיב חיוני להתחדשות תאי העצם וצפיפות העצם.
  • חלבון וחומצות אמינובעיקר לחיזוק וצמיחה של שרירים
  • מינרלים ברזל וזרחן המעניקים אנרגיה ומורידים רמות עייפות
  • פנולים ואלפא טוקופרולאלו הן צורות מסיסות של שומן של ויטמין שלו יש תכונות של נוגד חימצון.
  • רכיבים בגרעין המשמש שמגבירים את ההפרשות מדרכי הנשימה ואת תכולת המים בגוף ובכך מסייעים להיפטר מזיהומים.
  • ויטמין 15B חומצה פנגמית להגברת החמצן בלב במוח ובאיברים נוספים.

גרעיני משמש אם כן בריאים ביותרומתאימים לצריכה לכל אדםכדאי לשים לב שיש גרעיני משמש מרים וגם גרעיני משמש מתוקים התכונות הללו נמצאות בדרך כלל בגרעיני המשמש המרים.

איך אוכלים גרעיני משמש?

אתם מקבלים גרעיני משמש מוכנים לאכילה ארוזים בשקית ואקום.
אפשר לאכול ישר מן השקית, ואפשר גם לטחון את המנה היומית במטחנת פולי קפה ליצירת אבקה ולהוסיף לאוכל. הטחינה טובה למי שיש לו בעיות שיניים או שהטעם מר מידי, והטחינה אינה פוגעת באפקטיביות הגרעין.

איחסון גרעיני משמש
אחרי פתיחת שקית הואקום, מכניסים את גרעיני המשמש לתוך כלי סגור, ומאחסנים במטבח, כמו שאר האגוזים והשקדים.
אורך חיים בכלי לפי נסיוני כשנה.

למילוי טופס הזמנה לחצו כאן https://did.li/8E2w5

מוזמנים לשיחה עם דניאל קרני – מטפל ומורה הילינג ריפוי נישמתי אור הסגולה

גרעיני משמש – מרכיבים, מנגנון הפעולה בריפוי סרטן

גרעיני משמש

גרעיני משמש ידועים ביכולת הריפוי של מחלת הסרטן. מכל צמחי המרפא הרבים הוא ידוע כאפקטיבי ביותר. 

המרכיב העיקרי שנמצא בתוך גרעיני משמש היא מוליקולה בשם אמיגדלן. קוראים לו גם ויטמין בי 17 למרות שהוא אינו ויטמין. החומר מצוי ב 1400 צמחים כולל עשב. זו הסיבה שכלב חולה או כל בעל חי חולה מחפש עשבים לאכול . 

עשו נסיון כזה על קופים בגן חיות. נתנו לגורילה לאכול גרעיני משמש . הגורילה בחן, טעם, זרק את הפרי, פצח בשיניו את הגוגו, ואכל את הפנים – גרעיני משמש. זהו האינסטינקט החייתי לבריאות. 

הגילוי המשמעותי של האפקטיביות של גרעיני המשמש בריפוי סרטן היה בשנות ה 50 בארצות הברית, והצלחות הריפוי הביאו כעסים של מנהלי חברות התרופות לסרטן, רבים מהם ישבו כנציגים ב FDA ועל כן גרעיני משמש הוכרזו כאסורים לנטילה ופרסום כתרופה.  

בנוסף לגרעיני משמש, ויטמין 17B נמצא גם בגרעין האפרסק, השזיף, וחמשת גרעיני התפוח. הטעם מריר. יש גם זן שנחשב מתוק, ובו אין כנראה את האמיגדלן ולכן אין בו אפקטיביות לריפוי. בחברות פרימיטיביות אוכלים אותם. ככל שהאדם המערבי מזקק וממתק מזון, כך יש יותר סרטן. 

האם גרעיני משמש מסוכנים לאכילה?

מולקולת גרעיני משמש כוללת 4 מרכיבים: 2 מרכיבי סוכר, מרכיב אנזים ומרכיב ציאניד. תפיסות רבות טוענות שקיום הציאניד הורג. ובכן, זהו ציאניד אורגני, בכמות קטנה ואין בו שום דבר הדומה לציאניד רעל עכברים שקונים בקופסה. אם אדם בריא אוכל אותו הציאניד מתפרק בגוף.  

2 מאפיינים עיקריים של תאי סרטן 

הראשון – הסרטן נסתר ממערכת החיסון. אחרת זו היתה מחסלת אותו 

השניה – הסרטן ניזון רק מסוכר. פי 15 סוכר מאשר תא רגיל. האויב הגדול ביותר שלו הוא חמצן. 

איך פועל האמיגדלן? ויטמין 17B?

תאי הסרטן מושכים אליהם סוכר. אז גרעיני משמש נמשכים אליהם. 

האנזים המיוחד של גרעיני משמש מתקשר עם האנזים המקביל בתא הסרטני ומודיע לו שהוא הביא עבורו סוכר. התא הסרטני נפתח, האמיגדלן נכנס, ואז הציאניד מופעל והורג את התא הסרטני מבפנים.  

מינונים מומלצים 

ככלל, בגלל שמדובר בגרעין ולא בפרי, יש בו מרכיבים תזונתיים טובים מאד לגוף. ראו רשימה. 

אין פרוטוקול רפואי לכמות הנדרשת. הכל מתבסס על המלצות של נטורופתים. אני, דניאל, מטפל בהילינג ריפוי נישמתי, משווק את גרעיני המשמש משנת 2015 והמינונים שהגעתי אליהם הם: 6 פעמים 7 גרעינים ליום לחולה סרטן , 10-12 למי שהיה לו סרטן ונקי, ו 5-6 לאדם בריא.  את הכמות לחולי סרטן בונים בהדרגה.

האם אפשר לאכול גרעיני משמש במקביל לטיפולי כימותרפיה, ביולוגי או הקרנות?
התשובה היא כן, אלא אם יש הנחיות בית חולים שלא לאכול שום אוכל שאינו אוכל בית חולים, בעיקר כשמערכת החיסון חלשה. 

קצב הריפוי
קצת הריפוי מאד אישי לכל חולה, לכל סוג של סרטן ולכל מצב. בכל מקרה, הריפוי של גרעיני משמש וכל צמח מרפא שהוא, עובדים לאט. אין לצפות לניסים מהירים בריפוי טבעי.  

מחקרים
בטיפולים טבעיים לא מתבצעים מחקרים כמו ברפואה בגלל שאי אפשר לקבל בלעדיות על מחקרים של צמחי מרפא. על כן השימוש בצמחי מרפא בכלל, וגרעיני המשמש ביניהם נעשה על בסיס התנסויות בלבד.   

מחקרו של ד"ר אוטו ורבורג על הגורם העיקרי למחלת הסרטן. 

בשנת 1931 זכה ד"ר אוטו ורבורג בפרס נובל על תגליתו כי מחלת הסרטן נגרמת בשל חוסר חמצן בתאים. במסגרת המחקר הסביר ד"ר ורבורג כיצד תא בריא משתנה בצורה מסוכנת כאשר אינו מסוגל עוד לצרוך חמצן על מנת להפוך סוכר לאנרגיה. בגלל מחסור בחמצן הוא מפעיל מנגנון חלופי והופך את הסוכר לאנרגיה באמצעות תסיסה. החומצה הלקטית שנוצרת בתהליך זה מורידה את רמת ה PH  בתאים ומשבשת את יכולת הדנ"א לשלוט על חלוקת התאים. ד"ר ורבורג הוכיח כי תאים סרטניים מתפתחים בסביבה חומצית ומתקשים לשרוד בסביבה בסיסית. כלומר אם נצליח לשנות את רמת ה PH בגוף ולעבור למצב בסיסי, נוכל למנוע התפתחות  תאים סרטניים מידע זה אכן מזעזע, אך אמיתי לגמרי  .מהו הPH? מה הרמה הנדרשת? ומה לעשות כדי לאזן. 

http://www.new-cancer-treatments.org/Theory/CancerTheory.html